Vezetett horgásztúrák

Vezetett horgásztúrák

Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSAINK HORGÁSZVENDÉGEINK IGÉNYEIHEZ IGAZODVA:

  • Egyedülálló vezetett horgásztúra lehetőségeket kínálunk vendégeinknek 
  • Kikötőnkben 10, elektromos motorral szerelt csónak áll vendégeink rendelkezésére, melyek használati díja 2500 Ft/alkalom
  • Tároló helyiség a horgászfelszerelések biztonságos elhelyezésére az apartmanházak tövében

  • Haltisztításra alkalmas helyiség
  • Mélyhűtő a fogott halak lefagyasztására

  • Grillezési lehetőség 

  • Parkolási lehetőség az apartmanház zárt udvarában
  • Területi jegy váltásának lehetősége a helyszínen
  • Nem horgászó vendégeink számára kiegészítő programokat kínálunk a közeli látnivalókhoz

 

 

AZ ALÁBBI, VEZETETT HORGÁSZTÚRÁKAT KÍNÁLJUK VENDÉGEINKNEK:

 

Figyelem! Horgászvezető igénylése csak előzetes írásbeli foglalás esetén lehetséges, a vízre szállás időpontját pedig a horgászvezetővel egyeztetni szükséges, mivel azt a foglaltság és az időjárás felülírhatja!

 

A túra neve Mit tartalmaz? Árak
vezetett süllős nyílt vízi horgásztúra

Szeptember 1-től lefagyásig rendelhető szolgáltatás. Nyílt vízi horgásztúra professzionális horgászhajóból (Smartliner Fisher 23), legfeljebb 4 fő egyidejű horgászatával, csalihalas módszerrel, elsősorban süllőre. (Járulékos fajok lehetnek: kősüllő, harcsa, csuka, garda.) Igény esetén felszerelést és csalit az árban biztosítunk. A hajóvezetést, helyválasztást, horgonyzást, valamint igény esetén a csalizást, bedobást, szákolást és horogszabadítást is a gájd végzi. A horgászat az engedélyezett kvóta megfogásáig, vagy időjárás és horgászkedv függvényében 6-8 órán át tart. Az ár tartalmazza a hűtött üdítő italokat.

JELENLEG NEM FOGLALHATÓ

 

40.000 Ft / vízre szállás

Legalább 3 vagy több kihajózás esetén és legalább 1 apartman lefoglalásával: 30.000 Ft / vízre szállás

vezetett csónakos túra - fél nap

Május 1. - augusztus 31. között rendelhető horgászcsónakos szolgáltatás. Napkeltétől délig, vagy kora délutántól sötétedésig tartó horgásztúra előre egyeztetett horgászmódszerrel (pergetés, békés halas vagy ragadozós fenekezés/úszózás is lehetséges). A gájd az időjárás, a fogási viszonyok és a vendég igényeinek függvényében dönt a célfajokról és a kihajózás időpontjáról. Legfeljebb 2 fő egyidejű horgászata lehetséges. Célfajok lehetnek a ponty, süllő, kősüllő, balin, csuka, harcsa esetleg keszegfélék is.  

Kizárólag szállóvendégek számára  10.000 Ft/vízre szállás

vezetett csónakos túra - egész nap

Május 1. - augusztus 31. között rendelhető horgászcsónakos szolgáltatás. Napkeltétől napnyugtáig tartó, délben megszakított horgásztúra előre egyeztetett horgászmódszerrel (pergetés, békés halas vagy ragadozós fenekezés/úszózás is lehetséges). A gájd az időjárás, a fogási viszonyok és a vendég igényeinek függvényében dönt a célfajokról és a kihajózás időpontjáról. Legfeljebb 2 fő egyidejű horgászata lehetséges. Célfajok lehetnek a ponty, süllő, kősüllő, balin, csuka, harcsa esetleg keszegfélék is.  

 Kizárólag szállóvendégek számára

15.000 Ft/vízre szállás

 

Részletes tájékoztatás a szállással és a horgászcentrummal kapcsolatban: 06 30 960-1112

A vezetett horgásztúrákra vonatkozó kérdesek esetén: 06 30 268-5884