Hírek

Hírek

Megnyitottuk a 2020-as szezont

Megnyitottuk a 2020-as szezont

Az elmúlt hetekben sok minden megváltozott körülöttünk, eddig biztonságosnak hitt közegünk megtelt kétségekkel: visszakapjuk-e valaha is kényelmes életünket.


Az elmúlt hetekben sok minden megváltozott körülöttünk, eddig biztonságosnak hitt közegünk megtelt kétségekkel: visszakapjuk-e valaha is kényelmes életünket.

A bizonytalanságból ki később, ki gyorsabban ocsúdott, mára szerencsére már egyre több család gondolkodik a nyaralás helyszínén és időpontján.

Változások apartmanházunk háza táján is voltak, egy dolog azonban állandó maradt: vendégszeretetünk és a hitünk, hogy ezen a nyáron is megtelik élettel apartmanházunk és annak egyhektáros kertje.

 

Szépültünk, gyarapodtunk

 

Az elszigetelődés időszakában folyamatosan szépítgettük szálláshelyünk környezetét, melynek egyik fő csapásiránya idén a kikötőfejlesztés volt. Május végétől 23 kiadó vitorláshely várja bérlőjét, mellette csónakjaink is kényelmes kikötőhelyeken várakoznak.

Apartmanjainkhoz idén is elektromos motorral szerelt csónakot biztosítunk.

További újítás, hogy a szezon derekától vezetett horgásztúrákkal igyekszünk a professzionális horgászélményekre vágyóknak kedveskedni.

 

Kiemelten figyelünk vendégeink biztonságára és a megfelelő higiéniai körülményekre

 

Szálláshelyünkön a vírus megjelenése óta nem tartózkodott beteg és olyan vendég sem, akinek közvetlen közelében megfertőződött volna valaki koronavírussal. Az Akvárium Apartmanházak személyzeténél és a közvetlen közelünkben élőknél sem jelentkeztek a kór tünetei. 

 

Apartmanjainkat, közösségi tereinket továbbra is alaposan, a megszokott körültekintéssel és speciális fertőtlenítőszerrel takarítjuk. Igyekszünk a vendégtalálkozásokat minimalizálni oly módon, hogy –  töltöttség függvényében – emeletenként egy apartmant teszünk elérhetővé.

 

Textíliákat virucid és antibakteriális fertőtlenítést végző tisztítószerrel mosatjuk, magas hőfokon vasaltatjuk.

Folyamatosan figyeljük dolgozóink egészségügyi állapotát, akik közül jelenleg mindenki egészséges és senki sem járt a korábbi hónapokban a vírus által érintett területeken.

Figyelemmel kísérjük a folyamatosan frissülő, változó eseményeket, amelyekhez minden esetben alkalmazkodunk.

Rólunk írták

Rólunk írták

Országos és helyi médiumok adtak hírt az Első Balatoni Horgászturisztikai Centrum megnyitásáról. A Keszthelyi TV tudósítása itt nézhető meg:
https://www.youtube.com/watch?v=94AYm0-cQ3o


A Balaton, mint horgászvíz

A Balaton, mint horgászvíz

Horgászati lehetőségek szempontjából a Balaton kitűnő adottságokkal rendelkezik. Mind a magyar, mind a Magyarországra látogató külföldi horgászok kedvelt és divatos horgászmódszereinek legtöbbje eredményesen alkalmazható ezen a vízen.


A Balatonban valamennyi, állóvizeinkre jellemző halfaj megtalálható és eredményesen fogható is.

Specialitást jelent a halfajok közül az angolna, a garda, a módszerek közül pedig a nyílt vízi süllőzés, a klasszikus nádi pontyozás, téli keszegezés a kikötők védett öblözetében. A szűk keresztmetszetet a Balaton esetében a vízhez való hozzáférés, valamint az időjárás korlátozó szerepe jelenti. Ennek áthidalására vendégeink számára elektromos motorral szerelt csónakokkal biztosítjuk a nyílt vízi horgászat lehetőségét, valamint igény esetén hivatásos mesterhorgásszal vállalunk egyéni és csoportos horgászkísérést is elsősorban a süllőhorgászat szerelmeseinek számára.

Tudjuk, hogy a Balatonból nem lehet horgászparadicsomot csinálni, de mi azért megpróbáljuk...

Miért pont Keszthely?

Miért pont Keszthely?

Keszthely egész évben naponta kínál érdekes programokat a helyi lakosoknak, a városban tartózkodó üdülőtulajdonosoknak, és természetesen a nyaraló és hétvégi pihenő vendégeknek is. A helyi programszervezők kulturális és gasztronómiai programjai nagyon népszerűek a látogatók körében. Összegyűjtöttünk egy csokorravalót:


2020. 02. 22.                            XX. KESZTHELYI VÁROSI KARNEVÁL

2020. 05. 15. - 2020. 05. 17. XIV. NN ULTRABALATON

2020. 05. 30. - 2020. 05. 31.  KESZTHELYI KILOMÉTEREK