Hírek

Hírek

Megnyitottuk a 2020-as szezont

Megnyitottuk a 2020-as szezont

Az elmúlt hetekben sok minden megváltozott körülöttünk, eddig biztonságosnak hitt közegünk megtelt kétségekkel: visszakapjuk-e valaha is kényelmes életünket.


Az elmúlt hetekben sok minden megváltozott körülöttünk, eddig biztonságosnak hitt közegünk megtelt kétségekkel: visszakapjuk-e valaha is kényelmes életünket.

A bizonytalanságból ki később, ki gyorsabban ocsúdott, mára szerencsére már egyre több család gondolkodik a nyaralás helyszínén és időpontján.

Változások apartmanházunk háza táján is voltak, egy dolog azonban állandó maradt: vendégszeretetünk és a hitünk, hogy ezen a nyáron is megtelik élettel apartmanházunk és annak egyhektáros kertje.

 

Szépültünk, gyarapodtunk

 

Az elszigetelődés időszakában folyamatosan szépítgettük szálláshelyünk környezetét, melynek egyik fő csapásiránya idén a kikötőfejlesztés volt. Május végétől 23 kiadó vitorláshely várja bérlőjét, mellette csónakjaink is kényelmes kikötőhelyeken várakoznak.

Apartmanjainkhoz idén is elektromos motorral szerelt csónakot biztosítunk.

További újítás, hogy a szezon derekától vezetett horgásztúrákkal igyekszünk a professzionális horgászélményekre vágyóknak kedveskedni.

 

Kiemelten figyelünk vendégeink biztonságára és a megfelelő higiéniai körülményekre

 

Szálláshelyünkön a vírus megjelenése óta nem tartózkodott beteg és olyan vendég sem, akinek közvetlen közelében megfertőződött volna valaki koronavírussal. Az Akvárium Apartmanházak személyzeténél és a közvetlen közelünkben élőknél sem jelentkeztek a kór tünetei. 

 

Apartmanjainkat, közösségi tereinket továbbra is alaposan, a megszokott körültekintéssel és speciális fertőtlenítőszerrel takarítjuk. Igyekszünk a vendégtalálkozásokat minimalizálni oly módon, hogy –  töltöttség függvényében – emeletenként egy apartmant teszünk elérhetővé.

 

Textíliákat virucid és antibakteriális fertőtlenítést végző tisztítószerrel mosatjuk, magas hőfokon vasaltatjuk.

Folyamatosan figyeljük dolgozóink egészségügyi állapotát, akik közül jelenleg mindenki egészséges és senki sem járt a korábbi hónapokban a vírus által érintett területeken.

Figyelemmel kísérjük a folyamatosan frissülő, változó eseményeket, amelyekhez minden esetben alkalmazkodunk.« vissza